Thursday, May 31, 2007

Dress code my ass

Πήγα για καφέ με τον φίλο μου Γ. στα Πατήσια. Πήγαμε στο κλασσικό μέρος. Είδα ένα τύπο στην πόρτα με κουστούμι. Δεν πιστεύω να ύπαρχει πρόβλημα που είμαι με την βερμούδα; Όχι εντάξει. Μας καλησπερίζει και μας ρωτάει πόσα άτομα θα είναι η παρέα. Του είπαμε ότι περιμένουμε έναν ακόμα. Ναι αλλά ξέρετε υπάρχει ένα πρόβλημα με τις βερμούδες. Στο είπα εγώ ρε Γ. Εντάξει μας είπε περάστε τώρα απλά την επόμενη φορά να το ξέρετε. Δεν θέλαμε και πολύ για να ξεφτιλίσουμε το θέμα. Εγώ τουλαχιστόν. Όταν φτάναμε στους μέσα χώρους μου ήρθε η πρώτη ατάκα. Καλά εσύ με την βερμούδα πως μπήκες; Πλακώσαμε τον τύπο που έχετε έξω και μπήκαμε. Όταν καθίσαμε είδα ότι ο χώρος είναι διαφορετικός απ’ότι συνήθως. Ρώτησα αν έχει αλλάξει η διεύθυνση. Όχι η απάντηση που πήρα απλά είναι η καλοκαιρινή διαρρύθμιση. Ε τότε τι σκατά δεν αφήνουν τις βερμούδες σκέφτηκα. Πιθανές απαντήσεις που θα μπορούσα να πω στον τύπο οι οποίες μου έρχονταν κατά την διάρκεια της κουβέντας με τον φίλο Γ.
«Έχουμε πρόβλημα με τις βερμούδες».
- Ε τότε να μην βάζετε
- Δεν σας κολακεύουν ε; πάντως και με το κουστούμι χάλια είσαι

- Γιατί έχετε παχές γάμπες;
- Είναι ψυχολογικό;
- Σας ενοχλεί στα γεννητικά όργανα;
- Την χώρα εννοείται; πρωτότυπο οι πιο πολλοί τα έχουν με την Αμερική
- Γιατί φοβάστε μην σκανδαλιστεί κάποιος με τις γάμπες/ τους αστραγγάλους/ μυρούς μου;
- Δηλαδή αν ερχόμουν με φούστα δεν θα υπήρχε πρόβλημα;
- Αν με την ίδια βερμούδα ερχόταν μία κοπέλα θα έμπαινε ή οχι;
Σιγά μην φάμε πόρτα για να πιούμε έναν καφέ. Αφού μας πιάνουν που μας πιάνουν τον κώλο τουλάχιστον ας είναι με βερμούδα και όχι με παντελόνι. Όσον αφορά στην επόμενη φορά θα προσέχουμε και δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος, και δεν εννοώ για τα ρούχα φυσικά αλλά για την επιλογή του μαγαζιού.

ΥΓ. Χρωστάω και ένα ευρώ στον Δ. μην το ξεχάσω.

7 comments:

Lote Alcarin said...

Εσυ καλά τα λες... Την έχουνε δει όλοι μαγαζια της παραλιακής και καλά. Σκάσε 4euro για ένα ποτήρι νερό και μια κουταλιά καφέ, και αν είσαι τυχερός ζάχαρη και γάλα (για να τα πιάσεις τα λεφτά σου)και μετά σου λέει το μαγαζάτορα...βερμούδες γιοκ! Με φούστα babe την άλλη φορά, με φούστα.

tink said...

dress code your ass αλλά μια χαρά πήγες στο σκατομάγαζο, νεξτ ταιμ να προσέχεις που πηγαίνεις και το πάθημα να σου γίνει μάθημα μάξιμε , αμε.

maxim glendower said...

lote alcarin:με φούστα αδερφές μου με φούστα
tink:την προηγούμενη φορά που είχα πάει δεν είχε,αλλά πάντως δεν θα υπάρξει επόμενη,αμέ

Moloch said...

Βερμούδα και σανδαλάκι από Ιούνιο μέχρι και Αύγουστο. Κι άσε τον κοστουμάτο να κλαίγεται που δεν τον αφήνουν να τα φοράει κι εκείνος...

maxim glendower said...

εσύ είσαι νεαντερτάλ και που φοράς ρούχα και όχι δέρματα είσαι εντάξει.
:)))

tzotza said...

μη ξεχασεις να φορεσεις και το ασπρο φανελλακι..ξερεις,το τιραντε..ολα τα λεφτα!!! (bliax!!!)
:)))

maxim glendower said...

χρυσή αλυσίδα και δακτυλίδι στο μικρό δάκτυλο.
:))