Sunday, May 06, 2007

Zapping


Γενικά οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι αντικειμενικοί. Δεν έχω κάποια στοιχεία στα χέρια μου και το λέω αυτό. Αλλά λογικό δεν είναι να προστατεύουν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους; Οπότε πολλές φορές βλέπουμε την ίδια είδηση σε διαφορετικούς σταθμούς και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε αν αναφέρονται στο ίδιο γεγονός. Αυτό μπορούμε να το δούμε στην πολιτκή,στον αθλητισμό, στα πολιτιστικά δρώμενα, στα οικονομικά ,στα κοινωνικά. Όταν το είδα όμως και για το επόμενο θέμα δεν το πίστευα:Την ίδια ώρα το ένα κανάλι είχε για την νευρική ανορεξία το άλλο 13 λόγους που δεν μπορούμε να αδυνατίσουμε. Ό ένας ιδιωκτήτης θα είχε αλυσίδα εστιατορίων και ο άλλος ινστιτούτα αδυνατίσματος. Διαλέγεις και παίρνεις.

7 comments:

Lote Alcarin said...

Έτσι είναι παντού... Σιγά σιγά το συνηθίζεις και στραβώνεσαι. >Για αυτό σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση και βλέπω μόνο Γρηγόρη, που είναι αντικειμενικός και διασκεδαστικός..(αχεμ....)
Το πιο πετυχημένο της όλης υπόθεσης ξέρεις όμως πιο είναι... Η φώτο!

tink said...

α γειά σου!

οπότε και το γνωστό σύνθημα "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" ας γίνει "αλήτες ρουφιάνοι καναλάρχες" για να είμαστε και πιο σωστοί!

tzotza said...

ποσο σωστος εισαι!!!ακομη και τα μικρα παιδια παρατηρουνε αυτο που γινεται στην τηλεοραση..τοσο εντονο εχει γινει!!
good example max!!!!

maxim glendower said...

lote alcarin:αν και λίγο κλεμένη η φωτό. Πρέπει όμως να μην είναι κανονική ,και νομίζω ότι το σώμα είναι σταθερό και μπορεί οποιοσδήποτε να βάλει το κεφάλι και να φωτογραφηθεί.
tink:σε ένα site για την αεκ ,το οποίο έχει και forum τους δημοσιογράφους τους λένε αρδ ακριβώς από το σύνθημα που μόλις ανέφερες. Θα μεταφέρω το αίτημα σου για αρκ.
tzotza:τι ευγενική που είσαι!Το σχόλιο σου με έσωσε. Είχα υποσχεθεί στον ευατό μου να μην κάνω άλλο ποστ αν δεν φτάσει το zapping τα τρια σχόλια.

tzotza said...

ps dont put 'comment targets' on your posts maxim!!! your first audience when you write is yourself..that's atleast a few people and comments to begin with!!!! that should be more than enough!!!;-)))

maxim glendower said...

Χωρίς ίχνος ειρωνείας για να μην παρεξηγηθώ:
Έχεις δίκιο. Το ξέρω ότι σκέφτηκα λάθος αλλά είμαι εγωιστής, άπληστος και ματαιόδοξος. Ευχαριστώ για την συμβουλή αν και νομίζω ότι το πιο πιθανό να ήταν να μην κρατούσα την υπόσχεση που έδωσα στον ευατό μου.

tzotza said...

ε ναι βρε!!!ολοι ετσι κανουμε!!αλλα λεμε στον εαυτο μας και αλλα μετα κανουμε..and if i have to be honest with you,i never believed that you would stop writing..anyone who can explain the art of cleaning fish like you do surely has more to offer the blogworld we live/read/write in!!!(i'm teasing you να ξερεις!!!χιχιχι!!!)