Tuesday, May 01, 2007

Πρώτη Μαΐου

είπα να βάλω και εγώ ένα στεφάνι στο μπλογκ μου αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλλέξω















σημείωση:στην αρχή ήθελα να γράψω είμαι ανάμεσα σε δύο και να γράψω maxim glendower ανάμεσα σε δυο φωτογραφίες αλλά επειδή δεν τα κατάφερω έκανα αυτό.

6 comments:

Lote Alcarin said...

Καλημέρα σύντροφε!!!! Καλό μήνα! Ευχές για μία αγωνιστική εργατική πρωτομαγιά στο δρόμο που χάραξαν οι αγωνιστές μας! Κάτω η τυραννία των εργοδοτών!!!! Κάτω!!
Πάω για δουλειά τώρα... Καλημέρα...

tzotza said...

καλο μηνα και καλη πρωτομαγια!!

το σχολιο μου ειναι γενικο..καθε μερα διαβαζω τα post σου και πολυ τα χαιρομαι..εχεις ενα καταπληκτικο way of seeing things..completely different..

ο καλυτερο comment που θα μπορουσα να κανω ειναι πως πολλες φορες τα σχολια περισευονε.. ;-)))))))

maxim glendower said...

lote alcarin:καλημέρα συντρόφισσα.Καλό μήνα.Εγώ στο Σύνταγμα ήμουνα αλλά απεργούσα και δεν πήγα στην πορεία. Να κοιτάς σε όλα τα μπλογκ σου!
tzotza:καλό μήνα και καλή πρωτομαγιά. Είσαι πολύ ευγενική και σε ευχαριστώ. Αν έγραφες ελληνικά θα σε διάβαζα ακόμα πιο εύκολα τώρα όσο νάναι δυσκολεύομαι. Είμαι τόσο ανασφαλής που αν δεν βλέπω τα για εσένα περιττά σχόλια νομίζω ότι δεν με έχει διαβάσει κανείς.
για όλους:καλή δύναμη για όλο τον μήνα

tzotza said...

ax...η το εγραψα λαθος η το καταλαβες λαθος(γιαυτο γραφω πιο πολυ στα αγγλικα!!)
οταν ειπα 'περιττα σχολια' ηθελα να πω πως μαφηνεις αφωνη(speechless)..οχι αδιαφορη..και αυτο ειναι ενα πολυ καλο σχολιο maxim glendower!!!(και συμφωνω μαζι σου για τα σχολια..ολοι μας αρεσουνε!!)
διαβασε τα δικα μου..ειναι στις δυο γλωσσες..ενα mix δηλαδη!!it will help you with your english too!! ;-))))))

Lote Alcarin said...

Κοίταξα, κοίταξα!!! Απλά σου απάντησα εδώ, και όχι στο δικό μου (το οποίο έχω όντως παραμελήσει)
Αχ! Καλό μήνα... Μπήκε κι αυτός... Άντε να δούμε:P

maxim glendower said...

τίποτα από τα δύο κατάλαβα αυτό που εννοούσες απλά σου απάντησα λάθος. Δεν τα πάω καλά στην μεταφορά του προφορικού στον γραπτό λόγο. Ένα πρόβλημα με την στίξη. Έπρεπε να είχα βάλει και εγώ το περιττά σε αυτάκια ¨ ¨. Μου έκανες ίσως το καλύτερο σχόλιο του μπλογκ.