Wednesday, December 19, 2007

Do u want to hang out?

Μας είδα στον ύπνο μου. Είμασταν έξι. Οι έξι που ήθελα πάντα να είμαστε. Ούτε εφτά ούτε πέντε. Τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Κάναμε καλή παρέα πιστεύω. Απλά το θέμα είναι ότι αρχίσαμε να κάνουμε παρέα για "λάθος" λόγο. Υπήρχε κάτι βαθύτερο από φιλία από το μέρος της μίας. Φυσικά εννοώ κάτι ερωτικό. Μοιραία λοιπόν όταν σταμάτησε το ερωτικό για εκείνη δεν ήθελε να βλέπει και τον έναν αλλά και τους υπόλοιπους. Αλλά χτες μας είδα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι κάναμε κάπου σαν διακοπές ήταν. Ίσως επειδή πλησιάζει η μέρα να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί. Όχι όλοι, εκείνη που κάποτε ένιωσε τα περισσότερα για έναν από εμάς δεν θα είναι. Δεν είμαι εγώ ο ένας. Καθίσαμε έτσι όπως μου αρέσει εναλλάξ. Δεν ήθελα να είμασταν δύο παρέες σε μία γιαυτό μου άρεσε να καθόμασταν έτσι. Γιατί αν ήταν να μιλάγαμε πάλι ανα τρεις ακόμα και όταν είμασταν οι έξι δεν έχει νόημα, για εμένα τουλάχιστον. Περισσότερα δεν θυμάμαι για να πω την αλήθεια αλλά ελπίζω σύντομα να τα ζήσω κανονικά όχι σε όνειρο. Καλή μέρα.
Αν έχεις ρεπό ξεκινάει καλά η μέρα και μερικές φορές ξεκινάει ακόμα καλύτερα.

6 comments:

tzotza said...

πολλες φορες οι φιλιες δοκιμαζοντε..
θα δειξει ο χρονος τι θα γινει..
ισως να ξαναβρεθειτε και οι 6 παλι μαζι αλλα θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα..
αυτο το κακο κανει ο χρονος ξερεις..
πολλες φορες δεν μπορεις να τα ξαναφερεις πισω τα πραγματα και τους ανθρωπους, οσο και να θελεις, οσο και να τα και τους ονειρευεσαι..

ουφ dear max..

φιλια

Фе́ммe скатале said...

Αν έχεις ρεπό η μέρα είναι πιό μικρή..Ποτέ δεν έζησα μέσα σε παρέα. Θαυμάζω και ζηλεύω ανθρώπους που το έκαναν. Έστω και για μια στιγμή να νιώσεις ένα με πολλούς ανθρώπους μαζί, είναι ευτυχία.

maxim glendower said...

tzotza: κάποιοι έχουν δοκιμαστεί και ευτυχώς έχουν περάσει το τεστ
maria_andouaneta: το καταλαβαίνω ότι στην ανταρκτική είναι δύσκολο να συναντήσεις άλλους ανθρώπους. :)Ελπίζω να το νιώσεις κάποια στιγμή

Pythagoras said...

I know the feeling.
I had smt like that once but then
they started f*cking each other (up?!)...

maxim glendower said...

very intersting, i'm waiting for details. Merry Xmas dude or m8 or whatever

Aerlyn0204 said...

Ολα αλλαζουν καποτε...ε?