Friday, November 02, 2007

Το πρώτο μου ποστ


Ο Maxim Glendower είναι ένα halfling. Επειδή είναι αδύνατο για έμενα να το εξηγήσω απλά να πω ότι στον Αρχοντα των Δακτυλιδιών ο Frodo είναι ένα halfling. Στα μάτια των ανθρώπων θα είναι σαν ένα παιδί. Ο Maxim λοιπόν μεγάλωσε στην Silvera. Η περιέργιά του όμως δεν τον άφησε ήσυχο οπότε άρχισε να περιπλανιέται. Έκανε μεγάλα ταξίδια μέχρι και στον άλλο κόσμο πήγε. Δεν ήταν ακριβώς γενναίος πολεμιστής αλλά η βοήθεια του στην μάχη ήταν αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθος του. Η έμφυτη τάση των halfling να κλέβουν και να συλλέγουν πράγματα τον είχε κάνει λίγο ματαιόδοξο. Είχε αναπτύξει τις ικανότητες του έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει σε αφιλόξενο περιβάλλον. Η μοίρα τα έφερε έτσι που κάποια στιγμή χωρίς να σκέφτεται σκότωσε κάποιον σύντροφο του. Τον χτύπησε πρώτα και μετά έτσι όπως ήταν αναίσθητος τον αποτελείωσε. Για τον φόνο αυτό συλλήφθηκε αλλά δεν δικάστηκε ποτέ. Τώρα το πιο πιθανό να είναι χωμένος σε κάποιο μπουντρούμι ή αν τα κατάφερε να έχει δραπετεύσει. Το σίγουρο είναι ότι οπούδηποτε και να βρίσκεται θα περνάει καλά.
Σημείωση:Αυτό ήθελα να είναι το πρώτο μου ποστ. Άργησα λίγο να το γράψω είναι η αλήθεια (έναν ολόκληρο χρόνο) αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

8 comments:

Lote Alcarin said...

Νομίζω πως σαν επίσημη σχολιάζουσα εδώ και ένα χρόνο επρεπε να είμαι η πρώτη που θα σου ευχηθεί! Να είσαι καλά να γράφεις, να σε διαβάζουμε, και να περνάμε όλοι μας καλά, κακά, μέτρια, και όπως γουστάρουμε. Thanks για την παρέα σου ένα χρόνο ολόκληρο, και ανυπομονώ και για τον επόμενο! Χρόνια πολλλααααάααααα! (Επίσης να αναφέρω πως 1 χρόνο περίμενα να διαβάσω για τον Maxim:P Δεν με απογοήτευσες!)

tulipa nera said...

Χρόνια πολλά α α! Να τα χιλιάσεις τα post! Και πάντα με αμείωτο κέφι!

Καλημέρα maxim!

tzotza said...

χρονια πολλα μαξ!!!
παντα ειχα την απορια..εδω και μηνες που κανω comment και εγω σ'αυτο το blog δηλαδη,αλλα επειδη πουθενα δεν το ειχες αναφερει, i kept my mouth shut!

να'σαι παντα καλα να γραφεις με τον δικο σου μοναδικο τροπο!!ποσες φορες με κανεις να γελαω μονη μου εδω δεν μορεις να φανταστεις!!

happy birthday!!!
φιλια!
:)

υγ και ελεγα δεν θα αρχισει και αυτο το ποστ με 'ε οχι και..' !!!!! :)))))
μακια!

αν ακούς said...

χαρηκα για τη γνωριμια αγαπητε maxim

maxim glendower said...

lote alcarin: Ευχαριστώ! έπρεπε να σε ειδοποιήσω ότι θα κάνω τέτοιο ποστ να σχολιάσεις αμέσως. Φυσικά δεν άργησες να το κάνεις. Δεν με απογοήτευσες! :)
tulipa nera: ευχαριστώ! πάντα με αμείωτο κέφι βέβαια!
tzotza:Να σαι καλά. Δεν πειράζει πάντως μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις.υγ είχα ποστ με "τέτοιο" τίτλο αλλά προηγήθηκε αυτό!
αν ακούς: και εγώ χάρηκα αγαπητέ αν ακούς (για το ποστ με τις φωτογραφίες λεω). Έξυπνο!

χ@χΛιΔάΚι said...

Χρόνια πολλά από ένα fellow-kender!
Κατά τα λεγόμενα της αδερφής μου....εγώ δεν ξέρω τίποτα.

Moloch said...

Αν και cleric drow chaotic neutral λέω να πω ένα χρόνια πολλά στο blog σου. Ή όχι. Μάλλον ναι. Αλλά ίσως όχι. Καλά οκ ναι.

maxim glendower said...

χ@χλιδάκι:ευχαριστώ αν και εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί η αδερφή σου!
moloch:Ευχαριστώ! Εκτός από chaotic neutral το drow σου είναι και δίδυμος;πολύ κυκλοθυμικό το βρίσκω!