Thursday, November 29, 2007

Μια απρόσμενα καλή μέρα

... για αύριο λίγο δύσκολο πάντως γιατί θα δουλεύω απόγευμα και σχολάω στις εννιά οπότε δεν ξέρω αν θα έχω όρεξη. Τέλος πάντων θα τηλεφωνηθούμε!
Εμ αφού όμως χτες όλα τελείωσαν όμορφα έπρεπε να αρχίσουν άσχημα. Άγριο ξυπνημα μετά από σχετικό ξενύχτι και εκεί που λες δουλεύω στη μία θα κοιμάμαι μέχρι αργά πάει ο ύπνος.
Το απογευματινό ωράριο το μισώ. Πας εκεί σχεδόν πρωί και φεύγεις βράδυ και μετά συνήθως είσαι κουρασμένος για να κάνεις οτιδήποτε. Άσε που δεν έχει δουλειά και βαριέσαι που ζεις. Την προηγούμενη φορά που είχα κάνει απογευματινό είχα φτάσει στο όριο να κόψω τις βλέβες μου με το μαχαίρι για το σολωμό. Αυτό για το φιλέτο όχι το άλλο για τις φέτες. Σήμερα θα είχε ο προϊστάμενος βάρδια θα είχα παρεα. Παρένθεση έκλεισε.
Τελικά είχε δουλίτσα πέρασε η ώρα σχετικά γρήγορα και ευχάριστα. Όσο ευχάριστα μπορεί να περάσει ένα οχτάωρο στην δουλειά του κάποιος. Αν δεν έχει μαλάκες πελάτες όλα πάνε καλά. Έκανα το αγροτικό μου στο μανάβικο, και πλακίτσα με διευθυντή και τραγουδοποιό υποδιευθυντή. Ήρθε ο προϊστάμενος τα είπαμε λίγο. Με παίνεψε και το χάρηκα.
Σχόλασα δεν ήμουν κουρασμένος και είχα καλή διάθεση οπότε κανονίστηκε σε δευτερόλεπτα. Δεν κάναμε και τίποτα σούπερ αλλά όσο να’ναι αν βγεις από το σπίτι καλά θα περάσεις. Κέρδισε η εθνική στο ποδόσφαιρο, χάσαμε εμείς στην μπιρίμπα.
Η μέρα όμως τελείωσε απρόσμενα πολύ καλά. Δεν περίμενα να μου απαντήσει. Με προσγείωσε βέβαια την επόμενη μέρα αλλά δεν πειράζει όλα καλά.
Η μέρα ανάμεσα στα δύο δρώμενα γέμισε ευχάριστα αυτό είναι το σημαντικό. Κάθε μέρα να κάνεις κάτι που να σε διασκεδάζει , γεμάτες μέρες με φίλους και εμπειρίες!
Σημείωση: κανονικά θα έπρεπε το ποστ να βρίσκεται αμέσως μετά το πρώτο δρώμενο και αμέσως πριν το δεύτερο δρώμενο, αλλά δεν πειράζει. Η μέρα που περιγράφω σχεδόν είναι η 21/11

Σημείωση 2: αν δεν έκανα το προπροηγούμενο ποστ δεν θα κέρδιζε

2 comments:

tzotza said...

καλα τι radar εχω βρε μαξ!!! φρεσκο φρεσκο το πετυχα το ποστ σου!!!! :))) (αυτες οι αδυναμιες δεν κρυβοντε βρε παιδι μου!!!! :))))

πολυ καλες οι συμβουλες!!αντε να τις εφαρμοσουμε ολοι!!!! (εισαι για μια μπιριμπα κανενα βραδυ??? :))

φιλια!!! :)

ps please stay away from the cutting materials at work!!!!

maxim glendower said...

Φρέσκο δεν θα πει τίποτα, το είχα μία εβδομάδα στην συντήρηση μέχρι να το δημοσιεύσω! Φοράμε γάντια ασφαλείας μην ανησυχείς.