Saturday, October 06, 2007

Αγχωμένο ποστ

Είδα στις ειδήσεις την «πορεία» διαμαρτυρίας που έκαναν μαθητές μουσικού δημοτικού ή γυμνασίου(δεν θυμάμαι καλά). Οι μαθητές διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν καθηγητές για τα ειδικά μαθήματα και μουσικά όργανα. (θα έγραφα απλά όργανα αλλά ποιος ξέρει,μερικοί είναι πιο πονηροί από τους άλλους). Βέβαια στην πορεία είχαν μουσικά όργανα. Κυρίως τύμπανα αλλά και σφυρίχτρες και μπρίκια. Έδιναν ένα όμορφο ρυθμό. Μου θύμισε τα happenings στην πλατεία στην δεκαετία του 80.( τι είπα πάλι!;). Τα παιδιά μόλις αντίκρισαν κάποια άλλα όργανα μαζί με δύο κλούβες που τους έκλειναν τον δρόμο δεν το πίστευαν. Η αντίδρασή τους ήταν να προσφέρουν από ένα λουλούδι στα όργανα.
Εκεί σταματάει η μουσική των οργάνων και μπαίνει η μουσική του batman. Τα λουλούδια περιέχουν αέριο που προκαλεί παράλυση των νεύρων. Οι μπάτσοι πέφτουν κάτω σαν ξεροί. Οι νεαροί αναρχικοί μετατρέπουν τα μουσικά τους όργανα σε όργανα θανάτου , καταλαμβάνουν τις δύο κλούβες και πέρνουν τις ασπίδες, τα κράνη, τα γκλοπ, τις κρυμμένες μολότωφ, τις κουκούλες, τις προκηρύξεις, μία καφετιέρια ,ένα κιβώτιο με πορνοπεριοδικά ,οπτικοακουστικό υλικό με βασανιστήρια αλλοδαπών και το κάδρο του Χίλτερ.
Ο αρχηγός τους , ο Joker , μεταμφιεσμένος σε Jack Nicolson, μπαίνει στην Βουλή και παραδίδει ψήφισμα που λέει οτι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις αν δεν εξοπλιστούν τα σχολεία με μουσικά όργανα. Ο πρωθυπουργός απαντάει ότι μετά από αυτό που έγινε με τα όργανα της τάξης δεν πρόκειται να εγκρίνει κονδύλια για την αγορά μουσικών οργάνων.
Τελικά οι νεαροί αναρχικοί πήραν τα όργανα της τάξης έτσι λιπόθυμα που ήταν τα πήγαν στην τάξη τους και τα έκαναν μουσικά όργανα κατά το: ο αστυνομικός είναι όργανο , το μπουζούκι είναι όργανο ,ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Τέλος
Σημείωση:μπορεί να έχει λάθη, θα το διορθώσω όταν μπορέσω.
Σημείωση: τα διόρθωσα μάλλον!

8 comments:

Lote Alcarin said...

AAAAAAAAAAAAAAAAχαχαχαχαχαχαχαχα! Αχ!~ Να σαι καλά Μανώλη μου, γέλασα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Μου έφτιαξες πολύ το κέφι!!!! Να'σαι καλά παλικάρι μου!!!!

maxim glendower said...

Καλημέρα!Χαίρομαι που σου άρεσε. Όταν μπορέσω θα διορθώσω και κάποια λαθάκια

αν ακούς said...

εντάξει, ως εδώ. θα μας πεις τι παιρνεις?

david santos said...

I came to visit you to desire a good week to you.
Much attention with our children. It has many criminals who steal them and kill.
Until always

maxim glendower said...

αν ακούς:δεν το έπιασα ,ευχαριστώ υποθέτω

αν ακούς said...

έδωσες μορφή σε μια απο τις φαντασιώσεις μου!!! φοβερό!!!

είχες την τιμή να σε επισκευτεί και ο david santos...

tzotza said...

axaxaxaxaxaxaxax!!!
το εχω ξανα πει..ο max ειναι σε μεγααααλα κεφια και πολυ το χαιρομαι!!!

εγω παντως δεν ειδα κανενα λαθακι..εχασα κατι μηπως????

μακια!!!
:)))

ps your name is manolis dear?
nice to meet you!!
:))))

maxim glendower said...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μάλλον τα διόρθωσα τα λαθάκια.
:))