Sunday, September 16, 2007

ΘΑ

Για εμένα το μεγάλο κρίμα της υπόθεσης για την χτεσινή ήττα της εθνικής, από την καλύτερη ίσως ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή, είναι το γεγονός ότι σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή στον τελικό το ενδιαφέρον για την εκλογική αναμέτρηση θα είχε μειωθεί κατακόρυφα. Επίσης σε περίπτωση που η εθνική θα κατακτούσε το τρόπαιο θα βγαίναμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε. Θα ήταν υπέροχο όλα τα κανάλια να δείχνουν το ίδιο και όμως οι περισσότεροι Έλληνες να έβλεπαν το μοναδικό ίσως που δεν θα έδειχνε τις εκλογές.
Ο μικρός τελικός μόλις τελείωσε. Έχουμε παράδοση στους μικρούς τελικούς, μπορεί και μόνο ήττες. Άξια η προσπάθεια των παιδιών. Μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν για τις στιγμές που μας χάρισαν και θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν.
Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα πανε καλύτερα μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι η νέα πεντακομματική βουλή θα έχει πολύ πλάκα. Ας ελπίσουμε...

5 comments:

Lote Alcarin said...

Ας ελπίσουμε όπως είπες!
Όσο για τα παιδιά ΘΕΟΙ! ΤΟ λιγότερο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Και μην ξεχνάμε... Την τελευταία φορά πρώτοι, αυτή ακόμα και τέταρτη, δεν είναι λίγο για πανευρωπαικό. Άσε που πήγανε να μας κάνουν καρδιακούς. Όσο για τους άλλους δεν σχολιάζω.
Εγώ από ότι φαίνεται θα έχω ποσοστό κάτω από 3%, οπότε...

tzotza said...

ειπαμε φιλο μου max..hope and only hope!!!

οσο αφορα τις εκλογες, μαλλον αυτοι που εχουνε πλακα ημαστε ΕΜΕΙΣ οι ψηφοροροι και μετα οι αλλοι στην βουλη που τους ψηφησαμε..μιλαμε για πολυ γελιο..η γελοιο..μαλλον και τα δυο!!!(αν και 5 ειναι καλυτερα απο 3 οπως και ναναι..ειπαμε, hope..
καλη δευτερα αυριο!!

maxim glendower said...

σήμερα γιορτάζει και η ελπίδα. Ας είναι σημαδιακό

αν ακούς said...

εγώ τωρα που έχασε το τελικο η Ισπανία και χαίρομαι είναι κακο?

maxim glendower said...

όχι!mother russia!!Αν βάλεις ότι το κομμουνιστικό κόμμα ανέβασε το ποσοστό του το συνδυάζεις. Αν και νομίζω ότι χάρηκες που έχασε και όχι που κέρδισε η Ρωσία