Wednesday, September 26, 2007

Beware ....

Όσο νυχτώνει να προσέχεις. Πλησιάζει η ώρα. Στις δέκα παρά πέντε ίσως να είναι ήδη πολύ αργά. Θα σε πλησιάσει με αργές κινήσεις. Θα τον τραβήζει ο όμορφος μακρύς λαιμός σου. Η γοητεία του θα σου φανεί ακαταμάχητη. Θα παραδοθείς στα χέρια του από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο άγγιγμα των χειλιών του στα δικά σου θα σε κάνει να αναριγήσεις. Δεν θα θέλεις να σε πάρει κανείς από την αγκαλιά του. Θα νιώσεις ότι μόνο εκεί είσαι ασφαλής. Το χείλια του θα κατέβουν σιγά σιγά στον λαιμό σου. Ξαφνικά το πλάνο θα αλλάξει. Από εκεί που βλέπουμε όλοι το πρόσωπό σου ήρεμο τα μάτια σου θα γουρλώσουν. Με μία απότομη κίνηση της κάμερας βλέπουμε τέσσερις κυνόδοντες να δαγκώνουν την λευκή σου σάρκα και τα μάτια του θύτη σου να είναι κατακόκκινα. Αυτό ήταν. Θα είσαι μια ζωή η γευστική του απόλαυση. Θα σε καλεί όποτε εκείνος διψάει για αίμα. Το κακό είναι ότι και εσύ θα νίωθεις πια αυτή την δίψα. Μπορείς να κάνεις κάτι για να το αποτρέψεις. Σήμερα που έχει πανσέληνο να προσέχεις τους ψηλούς γοητευτικούς άντρες με γένια. Το ντύσιμό τους θα είναι ασυνήθιστα βαρύ. Θα φοράει κάποια καπαρντίνα ίσως και σίγουρα καπέλο. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα. Πρόσεχε....

8 comments:

tink said...

τι να σου πω ρε μάξιμε...
θα πρεπε να ντρέπεσαι
μας καύλωσες πρωινιάτικα.

maxim glendower said...

Θα είναι που διάβασα Μαρκήσιο Ντε Σαντ.
Τελικά με τέτοια συννεφιά το φώς της πανσελήνου δεν έφτασε ποτέ στην γη. Έφτασε αλλά ήταν πολύ αργά πια. Τα πλάσματα της νύχτας υποκρίθηκαν τους ανθρώπους. Στην επόμενη πανσέληνο πάλι!

Αλεξία Ηλιάδου (synas) said...

Σκατούλες... Μπορεί να φοράνε ό,τι νά 'ναι και να είναι όπως νά 'ναι... Δεν τους καταλαβαίνεις παρά μόνο όταν σ' έχουν πια δαγκώσει.

maxim glendower said...

Σίγουρα

Lote Alcarin said...

Δεν έχω γένια, πειράζει?http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=21328

maxim glendower said...

όχι όπως είπε η synas: Μπορεί να φοράς ό,τι νά 'ναι και να είσαι όπως νά 'ναι

tulipa nera said...

Από τα πιο όμορφα που έχεις γράψει!
Καλησπέρα!

maxim glendower said...

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε