Thursday, March 15, 2007

Aίτημα για την καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας ,αφιερωμένης στις άλλες παγκόσμιες ημέρες


Δεν ήξερα τι να γράψω. Εντάξει δεν πρέπει να γράφουμε και κάθε μέρα. Τα όμορφα πράγματα πρέπει να γίνονται σπάνια γιατί αλλιώς εκφυλίζονται.
Χτες που ήμουν στην δουλειά το απόγευμα δεν είχε καθόλου κίνηση. Το είπα σε μία προωθήτρια ότι βαράμε μύγες και μου απάντησε ότι αύριο θα έχει πολύ κόσμο. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα γιατί αύριο θα έχει κόσμο το άφησα έτσι. Τελικά άκουσα σήμερα ότι είναι η παγκόσμια μέρα καταναλώτη σήμερα. Πήγα να το επιβεβαιώσω σε κάποια σελίδα στο νετ. Πραγματικά σήμερα είναι . Ελπίζω να μην τρελαθούμε να δίνουμε ψάρια.
Αλλά κάτι ακόμα πιο σημαντικό είναι σήμερα. Σήμερα είναι παγκόσμια μέρα κατά της αστυνομικής βαρβαρότητας . Δεν γίνεται να ήταν πιο επίκαιρο. Την προηγούμενη Πέμπτη έπεσε το ξύλο της αρκούδας στην διαδήλωση και μάλλον και σήμερα θα πέσει. Ας ελπίσουμε λόγω της ημέρας όπως έλεγαν σε μια ελληνική ταινία να το ξανασκεφτούν και να μην γίνουν η δεύτερη αιτία να γιορτάζεται αυτή η μέρα.
Σημείωση:όλες οι παγκόσμιες μέρες απο το site σαν σημερα .
Σημείωση2:ο τίτλος είναι κλεμένος απο τον Νίκο Ζαχαριάδη της athensvoice τευχος 147

1 comment:

Lote Alcarin said...

Μας έλειψες βρε! Θέλω Post καινούριο. Άτιμο internet... Αφήνεις τους καλύτερους απ'έξω. Θα επανέλθεις δρυμίτερος όμως το ξέρω. Και πιο γρήγορος. Οπότε αξίζει τον κόπο!