Tuesday, March 13, 2007

29 Ιουλίου 2006, Πέμπτη

Δεν άντεχα άλλο. Δεν ήξερα ότι θα με πείραζε τόσο. Έγινε ένα καλό εκείνη την ημέρα. Απάντησε. Αλλά καμία άλλη εξέλιξη πέραν τούτου. Πίστευα ότι θα ήταν ένα κίνητρο. Όχι ότι το έκανα γιαυτό. Όπως προείπα δεν άντεχα άλλο. Αν δεν ήταν τόσο άσχημες οι προηγούμενες δύο μέρες ίσως να μην χρειαζόταν να κάνω αυτό που έκανα. Οι πιο πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί το έκανα, λίγοι συμφώνησαν με την πράξη. Ψέματα όλοι αναρωτήθηκαν και οι περισσότεροι συμφώνησαν. Το κακό είναι ότι ενώ πρώτα όλοι με προέτρεπαν να το κάνω, όταν το έκανα κανείς δεν χάρηκε ας το πω έτσι. Απλά σήμερα το ξανασκέφτηκα ,κάποιος φίλος μου το θύμησε. Δεν ξέρω αν ξαναμπορέσουν να γίνουν τα πράγματα όπως πρώτα αλλά αργά ή γρήγορα θα το έκανα. Το έχω μετανίωσει και θα προτιμούσα να το είχα σκεφτεί καλύτερα και τελίκα να το έκανα αργά και όχι γρήγορα.

1 comment:

RhiNo said...

Σίγουρα θα το σκέφτεσαι πολύ καιρό ακόμα...
Όμως μη μετανιώνεις (εκτος και αν σκοτωσες κανέναν?!Δε φαντάζομαι?!).
Μόνο ένας μπορούσε να αποφασίσει για το τι έπρεπε να γίνει και αυτός ήσουν εσύ.
'Ο,τι και να κάνει κανείς, πάντα μία είναι η παράμετρος με τη μεγαλύτερη βαρύτητα και αδύναμοι όλοι μας στον έλεγχό της...
Ο χρόνος...
Μάθε από το αποτέλεσμα του χειρισμού σου, πρόσθεσε την εμπειρία στο μυαλό σου, άσε τα γεγονότα να ξεθυμάνουν και ξανασκέψου με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία.
Κάνε υπομονή και κινήσου με όποιο τρόπο αποφασίσεις και ποτέ δεν ξέρεις, τα πράγματα ίσως γίνουν όπως παλιά.