Monday, June 04, 2007

Shit happens

Λες και το είχα κάνει τάμα,αλλά απλά ήθελα να δω την πανσέληνο. Η πανσέληνος όπως και η έκλειψη είναι συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν κρατάει ολόκληρες ώρες. Αν την βλέπαμε με τηλεσκόπιο θα το καταλαβαίναμε. Δηλαδή ολοστρόγγυλη είναι μόνο για λίγα λεπτά ίσως και δευτερόλεπτα. Τέλος πάντων όταν γύρισα από την βραδινή έξοδο βγήκα ακριβώς την ώρα που ήταν. Την είδα. Δεν ένιωσα κάτι ξεχωριστό. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση δεν είχε να κάνει καν με το φεγγάρι. Ένας γείτονας στις 4 το πρωί ήταν στο μπαλκόνι του και κάτι έτρωγε μάλλον. Ντέρτι. Μεγάλο ντέρτι θα είχε. Ίσως το φεγγάρι δεν ήταν καν τόσο όμορφο όσο ήταν χτες. Άσε που τελικά δεν δάγκωσα κανέναν.

5 comments:

Lote Alcarin said...

Ναι.. αλλά το χθεσινό? Από μόνο του δεν είναι και τόσο όμορφο πια. Ούτε καν φως δεν εκπέμπει μόνο του. Το θέμα είναι με τι το συνδέουμε, από που το βλέπουμε, τι σκεφτόμαστε όταν το βλέπουμε. Α! Και με ποιον το βλέπουμε κάτι μου φαίνεται πως λέει. ay all your full moons be full and memorable, ναι?

tink said...

μήπως όμως έβγαλες τρίχες και μας το κρύβεις;;;; διότι κι εγώ αν έβγαζα τρίχες φίλε μου θα το έκρυβα. Αν έβγαζα όμως δόντια δεν θα το έκρυβα. Αλλά αν δάγκωνα, θα το έκρυβα, μέχρι να έρθει η στιγμή να δαγκώσω.

παραλληρώ πάλι, μη δίνεις σημασία.

αλλά τελικώς τρίχες έβγαλες;

maxim glendower said...

lote alcarin:ναι
tink:βασικά είχα καιρό να ξυριστώ δεν ξέρω αν μετράει

tzotza said...

μπορει βρε max να σου γυαλισε το ματι και να μη το καταλαβες!! αποκλειεται να σε ειδε αυτος με το βρομικο αρα...λες????
(αργησα λιγο αλλα διαβασα και εκανα comment και τα προηγουμενα σου posts friend μου!!)

maxim glendower said...

no need for rush my dear