Sunday, February 25, 2007

Οι τρομοκρατία των αυγών δεν θα περάσει


Το πρωί πήγα να ελέγξω μετά από προτροπή του πατέρα μου τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ανήκει σε εμένα και τα δύο αδέρφια μου. Η πόρτα του οδηγού ήταν πολύ βρώμικη και σκέφτηκα κάποια πουλιά θα την έκαναν την «βρωμιά». Αλλά εκτός και αν οι κότες έχουν αρχίσει να πετάνε και μάλιστα αντί για κουτσουλιές να ρίχνουν τα αυγά τους τότε μάλλον δεν την έκανε πουλάκι την βρωμιά. Ποιος ήθελα να ήξερα έχει προσωπικά με εμένα ή τα αδέρφια μου,και σπατάλησε χρόνο και τρία αυγά για να τα ρίξει στο τουτού μας. Γενικά το αυτοκίνητό μας θέλει πλύσιμο εδώ και δυό χρόνια αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τρώει αυγά. Μέχρι τώρα το πιο ριζοσπαστικό που είχαμε δει ήταν με το δάκτυλο σκουπίζοντας την σκόνη στο πίσω παρ-πριζ να γράφουν την φράση «θέλω πλύσιμο». Νηστεύει κιόλας και από ότι ξέρω τα αυγά είναι αρτύσιμα. Αν το έκαναν για να σταματήσω να γράφω στο μπλογκ μάλλον βρήκαν λάθος άτομο να απειλήσουν και μάλιστα με λάθος τρόπο. Το ψάρι βρωμάει τόσο περισσότερο από τα αυγά που δεν μου έκανε αίσθηση η μυρωδιά.
Υ.Γ.1 όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση παρακαλείται να αφήσει σχόλιο
Υ.Γ.2 β γιαυτό σε ρώταγα αν σου μυρίζει κάτι

3 comments:

Rodia said...

Πού το είχες παρκαρισμένο..?

Αν δεν το παρκάρεις σωστά, θα σε πιάσουν αυτοί!!!
εδώ:
http://eimaste-kafroi.blogspot.com/index.html

:-)

Lote Alcarin said...

Βασικά νομίζω πως δεν έχεις δει την καινούρια διαφημιστική καμπάνια γνωστής ιταλικής εταιρίας παραγωγής τουτου... και για αυτό σου στέλνω ένα δείγμα, για να σταματήσεις να βλέπεις δολοπλοκίες εκεί που δεν υπάρχουν....

http://i116.photobucket.com/albums/o1/klea_lib/2005-Alfa-Romeo-Brera-F-1920x1440.jpg

Και επειδή όπως καταλαβαίνεις, κάποια πράγματα απλά δεν είναι δυνατό να περάσουν ασχολίαστα, θέλω να πω το εξής:
Βρισκόμαστε στο 2007, και αν δεν πρόκειται για ανδραγάθημα από driven teenagers, στον δρόμο τους για την κοινωνική αναγνώριση και την πλήρωση της ανδρείας, τότε ειλικρινά πάμε όλοι για πέταμα... Τι άλλο μένει? Να πετάμε γιαούρτια στους τεντι-μπόιδες?

maxim glendower said...

όχι δεν την είχα δει νιώθω ήδη καλύτερα. αν είχα και το τουτου της φωτογραφίας πολύ καλύτερα.δεν βλέπω παντού δολοπλοκίες απλά δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. μια χαρά ήταν παρκαρισμένο.το κακό είναι ότι δεν μας κάλυψε η ασφάλεια τις ζημιές,ψυχολογικές κυρίως.