Thursday, February 22, 2007

Φρέσκα και όχι μπαγιάτικα

Πάλι για πελάτες θα μιλήσω αλλά δεν φταίω εγω εκείνοι φταίνε. Όταν κάνει έλεγχο ο ΕΦΕΤ τουλάχιστον να μας ακούνε. Έχουμε τον ελεγκτή λιγότερο από δύο μέτρα μακριά και εκείνοι εξακολουθούν να πιάνουν τα ψάρια. Θα χάσουμε την δουλειά μας. Σας παρακαλώ πολύ ακούστε μας είμαστε εκεί για να σας βοηθάμε να σας εξυπηρετήσουμε. Δεν είμαστε υπηρέτες κάνουμε την δουλειά μας και εκτελούμε οδηγίες. Οι δικαιολογίες του θέλω να δω το ψάρι δεν στέκουν εκεί είμαστε θα το κάνουμε εμείς. Μην πιάνετε θα σας το κάνω εγώ demonstration. Το να αποχωρείτε εκνευρισμένοι επειδή δεν χουφτώσατε το ψάρι και μετά κατά τω συνήθειω να τρίψετε το χέρι σας στον πάγο που για να τον φτιάξουμε κάνουμε 2 ώρες και έχουμε σηκωθεί από τα αξημέρωτα δεν βοηθάει κανέναν. Ούτε εσάς ούτε εμάς.

1 comment:

Lote Alcarin said...

Ό,τι και να πεις δίκιο έχεις... Δεν πειράζει υπομονή... Να θυμάσαι ότι έχεις πάντα την πιθανότητα του χιονοπόλεμου... Και, έτσι για να βρω το καλό στο κακό, σκέψου ότι κι εσύ από εδώ και μπρος θα γίνεις ένας από τους καλούς πελάτες, και δεν θα κάνεις χοντράδες σε ανυποψίαστους υπαλλήλους!! Ένας λιγότερος βλάκας= καλύτερη κοινωνία:P
Ευχαριστώ για τη σημείωση, διορθώθηκε!!
Και εσύ από όσο έχω δει, γράφεις καλά, λίγο αφαιρετικά κατά καιρούς αλλά μου αρέσει. (Με κορυφαία στιγμή του βλογιού την εκπόρθηση!!!Έτσι σε πέτυχα κιόλας στο blogspot!)
Άντε, καλά posts!!! Και υπομονή.. Θα σου χρειαστεί:P