Monday, March 04, 2013

Άσχημα νέα

Ο πελάτης των δύο παρά δέκα ήθελε δύο πέστροφες. Ο των δύο παρά πέντε , με φώναξε δεσποινίς  ,και ήθελε τέσσερις τσιπούρες. Ευτυχώς σήμερα είναι μέρα που σχόλασα δύο και μισή. Οπότε τους πρόλαβα όλους κανονικά. Σε πείσμα όσων με παιρνάμε για κορίτσι θα συνεχίζω να έχω μακρυά μαλλιά αλλά και να ξυρίζομαι για λίγο καιρό ακόμα. 
Σήμερα η μέρα δεν ξεκίνησε καλά στην δουλειά. Τα βρήκα λίγο κάπως. Ήταν εκεί  ο συνάδελφος που τα άφησε γιαυτό δεν έβαλα τις φωνές. Είναι μεγάλη πρόοδος για εμένα να μην φωνάζω και να μην βρίζω στην δουλειά όταν δεν τα βρίσκω όπως πρέπει. Βέβαια μουρμούριζα όλη την ώρα. Ελπίζω να το ξεπεράσω κι αυτό. Η μέρα δεν συνεχίστηκε καλά. Ήδη γύρω στις εντεκάμιση έβαλε κρύο. Πολύ κρύο. Έμαθα και ένα νέο για την δουλειά που με ξενέρωσε πολύ. Βέβαια το νέο που έμαθα πριν από λίγο τα ξεπερνάει όλα. Είμαι στεναχωρημένος ,πάρα πολύ όμως. Θα προσπαθήσω
(μόλις κατάλαβα πως ξεκίνησα από τους "τίτλους τέλους",δηλαδή τι έγινε στο σχόλασμα. Είμαι σαν το ΑΜΑΝ. χαμογελώ λίγο. όλα καλά να πάνε υποσχέσου το)

No comments: