Wednesday, December 01, 2010

Αγαπάμε Δεκέμβρη

Καλημέρα και καλό μήνα. Μπήκε ο αγαπημένος μου μήνας. Πολλές αναμνήσεις. Για μένα είναι κάτι ξεχωριστό. Αρχή του χειμώνα , που είναι η αγαπημένη μου εποχή, τέλος του χρόνου, ευκαιρία για νέα αρχή! Ωραίο και το καλοκαίρι βρε παιδί μου αλλά οι περισσότεροι το έχουν συνδέσει με διακοπές, μπάνιο, ξεγνοιασία, χωριό, νησί , κατασκήνωση και πάει λέγοντας. Αλλά έχετε δοκιμάσει να πάτε διακοπές τον χειμώνα; Οι χειμερινές διακοπές είναι εξίσου ωραίες με τις καλοκαιρινές. Εντάξει μπάνιο δεν μπορείτε να κάνετε αλλά τι θα λέγατε για σκι; Εγώ μια φορά έκανα και το λάτρεψα! Καλά να περάσουμε όλοι και προσοχή με τα ψώνια. Δεν επιβάλετε να το παρακάνετε!

2 comments:

Aerlyn0204 said...

Ωραιες οι χειμερινες διακοπες και το σκι ακομα καλυτερο...αλλα αμα δεν εχεις αδεια τι να κανεις?Θα πας μονο το καλοκαιρι αναγκαστικα....
Καλο αγαπημενο σου μηνα :)

maxim glendower said...

Όταν έχει δύο αργίες μαζεμένες δεν χρειάζεται και πέντε μέρες άδειας!Θα τύχει να είναι η δεύτερη αργία Παρασκεύη. Μαζί με Σάββατο και Κυριακή νάτες οι τέσσερις μέρες.θα κλαφτείς και λίγο για μία μέρα άδειας... Νάτο το πενθήμερο!