Wednesday, January 27, 2010

Μπουφάν

Γύρισα λοιπόν από την Παρασκευή. Πως γίνεται και κάθε φορά που γυρνάω από άδεια έχει προσφορά στην τσιπούρα δεν μπορώ να το εξηγήσω; Εσείς; Τα πήγαμε καλά σχετικά. Βγάλαμε γέλιο. Είχα τρομερή όρεξη. Ειδικά την Παρασκευή το πρωί. Ο υποδιευθυντής έκρινε την πλούσια κόμη μου. Με είπε αλήτη μαλλιά ή κάπως έτσι. Χέστηκα! Όποιος έχει το αφήνει όποιος δεν έχει ξυρίζει και τα ρέστα. Τέλος πάντων.
Μου έκαναν παρατήρηση οι πελάτες που έλειπα τόσο καιρό! Μία πελάτισσα μου είπε πως της έδωσαν ένα ψάρι που δεν ήταν καλό. Ε να το φέρνατε πίσω λέω για να με εκτιμούνε όταν λείπω. Γέλασε. Εκείνη δεν τρώει ψάρι.Την έπεισα και πήρε ξιφία!Με ρώτησε και πότε έχω ρεπό για να ξέρει να μην έρχεται!
Άλλη μου είπε πως πήρε γυαλιστερές και μύριζαν. Ήμουν εγώ λεώ; όχι ένας άλλο ψηλός. Ε τι να κάνω εγώ δεν φταίω. Όχι αγόρι μου εσύ δεν φταις!
Μία όταν πήρε παγκάσιους μου είπε να μην ξαναλείψω τόσο καιρό. Άλλοι με ρώτησαν που την βρήκα την άδεια τέτοια εποχή. Όταν τους έλεγα ότι είναι από πέρυσι κουνούσαν το κεφάλι τους.
Δεν έχασα και πολλά στην άδειά μου. Την απογραφή στο τέλος του μήνα θα την κάνω. Κάποια προσφορά δεν έχασα. Την Καθαρά Δευτέρα και στα σαρακοστιανά θα είμαι εκεί να με πρήζουν. Όπως επίσης και στον μπακαλιάρο την 25 Μαρτίου. Την Κυριακή των Βαΐων είναι ψαρομέρα να έρθετε το προηγούμενο Σάββατο. Άντε τα λέμε τότε.

2 comments:

Aerlyn0204 said...

Ωραιο ποστ Μαξιμε..απολαυστικο θα ελεγα, ειδικα προς το τελος!!Αυτα με τη δουλεια τα λατρευω,κ οχι μονο βεβαια! Ασχετος τιτλος οπως συνηθως αλλα ξερουμε! ;)

Υ.Γ.Εκλεψα ενα ετος αλλα επεσε το ματι μου σορι!!

tzotza said...

βρε βρε τι μαθαινει κανεις απο το blog του!!!
αυτα ειναι!!!

σε φιλω max
:)