Monday, August 10, 2009

Ακούω εντυπώσεις...


Στην διαδρομή όλα τα γνώριμα συναισθήματα. Ενα μόνο καινούργιο. Ανυπομονησία να χρησιμοποιήσω επιτέλους το διαρκείας μου. Ούτε ταυτότητα ουτε τίποτα. Δείχνεις την κάρτα και καθαρίζεις. Οταν φτάσαμε δεν είχε πολύ κόσμο. Στην παρουσίαση της ομάδας δεν είχαν έρθει αρκετοί. Κατά την διάρκεια του αγώνα μαζεύτηκε περισσότερος κόσμος. Τα εισιτήρια που ανακοινώθηκαν στο τέλος: 14090. Κάποιοι είπαν ότι είναι καλό νούμερο για αύγουστο. Νομίζω ότι είναι λίγο αν σκεφτούμε ότι αντίπαλος ήταν μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Πρέπει να συνηθίσω την οπτική γωνία από την οποία βλέπω τον αγώνα. Διαφορετικά από ότι μέχρι τώρα. Ακόμα θα πρέπει να γνωρίσω τους γύρω μου. Λογικά θα είμαστε συνέχεια εκεί σε κάθε αγώνα. Κατά άλλα μου φάνηκε ότι μόνο στις θύρες 4 και 6 τιμήσε ο κόσμος το διαρκείας του. Σε αυτές τις θύρες που δεν υπάρχουν ποια εισιτήρια προς πώληση η πληρότητα λογικά άγγιξε το 95%. Δεν μπορούσες να διακρίνεις άδεια καθίσματα.
Τώρα το πως έπαιξε η ομάδα θέλει κουβέντα, που δεν θα την κάνω εδώ πέρα. Τα έχω πει αλλού. Μπορούμε και καλύτερα σίγουρα όμως.
Οταν βγήκαν όλοι οι παίκτες βγήκε η φωτογραφία που βλέπεται παραπάνω. Είχα ένα όραμα γιαυτή την φωτογραφία. Σε δέκα περίπου μήνες το ίδιο σκηνικό μόνο που αυτή την φορά το γήπεδο θα είναι γεμάτο και δίπλα στο AEKFC θα λέει και πρωταθλήτρια ελλάδος. .

No comments: