Monday, August 03, 2009

Τα ζωάκια στο κατάστημα...

Δεν είναι λίγες φορές που μας έχει απασχολήσει. Μην διαρρέυσει παρακαλώ. Όταν λέω τα ζωάκια δεν εννοώ των πελάτων*. Όχι όχι. Εννοώ εκείνα που έρχονται απρόσκλητα** χωρίς να το περιμένει κανείς.
Μια φόρα στα λάχανα είχε εισβάλει ένα φίδι. Το είδαν νωρίς το πρωί και τελικά το βρήκαμε μετά τις πέντε το απόγευμα. Εγώ είχα επιχειρήσει να το βρω αλλά μου ξέφευγε συνέχεια. Από εμένα κρυβόταν μάλλον γιατί ήξερε πως μπορώ να του κάνω κακό. Τελικά άλλος το σκότωσε!
Σήμερα κάπου στα χόρτα πάλι είχε κρυφτεί ένα τριζόνι. Πραγματικά ένιωθες αν εξαιρέσεις την μουσική ,τον κόσμο , τις φωνές , την φασαρία γενικα, σαν να ήσουν σε αγρό!
Ένα ζωάκι που είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους πελάτες , το οποίο βέβαια έρχεται μόνο κατόπιν παραγγελίας είναι ο αστακός. Ο αστακός πωλείται ζωντανός. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες σφαλίαρες τρώει ο καημένος από τους πελάτες για να τον δουν να κουνιέται λίγο!!!
Τέλος ένα ιδιαίτερα χαριτωμένο ζωάκι είναι ένας παπαγάλος που τον φέρνει μαζί του ένας πελάτης και μάλιστα στον ώμο του!
* ε καλά τελικά εννοώ και πελατών!
** ε καλά τελικά εννοώ και προσκεκλημένα!

2 comments:

Lote Alcarin said...

Μα φίδι?????????????

maxim glendower said...

επίσης μια κοπέλα που καθάριζε το πρωί πριν ανοίξουμε πέρασε ένα μπακαλιάρο για φίδι και τρόμαξε η καηνμένη!