Wednesday, May 20, 2009

Αεκ- Παοκ

Πήγα στο γήπεδο. Δεν είχε και πολύ κόσμο.15 χιλιάδες το θεωρώ λίγο καλώς ή κακώς για την ΑΕΚ. Μιας και του χρόνου σκέφτομαι να πάρω διαρκείας γυρίζω σε όλες τις θύρες για να βρω τους λιγότερο ενοχλητικούς γιατί θα τους έχεις πάντα δίπλα σου σε όλους τους αγώνες. Στην δέκα πήγα σήμερα μια από τις κεντρικές θύρες. Έχει κυρίως 40ρηδες και πιο μεγάλους. Αρκετά φωνακλάδες αλλά όχι συνθήματα και τέτοια. Το καλό ότι είναι σχεδόν αντικειμενικοί.
Το παιχνίδι τώρα: ήταν πολύ διασκεδαστικό. Αν κερδίζεις με δύο γκολ διαφορά και ο αντίπαλος παίζει και με δέκα παίχτες απλοποιούνται τα πράγματα. Ένας μικρός λίγο πριν μπει το τρίτο γκολ είπε στον πατέρα του: "κοιμήθηκε η ΑΕΚ μπαμπα!". Που να ήξερε ο μικρός φίλος ότι είναι κόλπο για να κοιμήσει τον αντίπαλο!
Η καλή εικόνα της ΑΕΚ στα play-off πιστεύω ότι ωφείλεται κυρίως στην απώλεια του Κυπέλου. Πείσμωσε την ομάδα και η απόδοση στο συγκεκριμένο αγώνα την έκανε να πιστέψει στις δυνατότητές της. Η κατάκτηση θα την είχε κοιμήσει ίσως. Θα είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο κύπελο ουέφα και μάλιστα χωρίς πολλούς προκριματικούς το καλοκαίρι, και δεν θα είχε το απαιτούμενο κίνητρο για την δεύτερη θέση.
Εύκολο ή δύσκολο το να περάσει στους ομίλους του τσλ πρέπει να κάνει την προσπάθειά της. Κάνεις δεν την κατηγόρησε όταν αποκλείστηκε από την Σεβίλλη. Κανείς δεν θα την κατηγορήσει σε έναν αντίστοιχο αποκλεισμό. Ελπίζω να στηριχθεί αυτή η ομάδα γιατί το αξίζει να της δοθεί μια ευκαιρία.
υγ. σήμερα έπαιζε και το τμήμα χαντμπολ της ΑΕΚ. Κάνει μια προσπάθεια για να πάρει την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα δεν μπορώ να βρω τι έκανε. Ελπίζω να κέρδισε.

2 comments:

tzotza said...

τελικα το εχεις το sports-speaker in you max μου!!!
ουτε διπλα σου να ημουνα δεν θα ειχα better picture!!!(λεμε τωρα!!!) ;)))))

στις επομενες νικες μας!!!!
cheers!!!
:)

maxim glendower said...

άλλες δύο και πάμε champions league.
Τελικά στο χαντμπολ χάσαμε
:(