Friday, July 03, 2009

ψιλό-παραλήρημα

Ναι την πρώτη αγωνιστική θα παίξουμε με τον ΟΣΦΠ. Όλοι κοίταξαν τα στατιστικά. Ο Οσφπ πάντα κερδίζει την πρώτη αγωνιστική λένε οι δημοσιογράφοι που κάνουν το ρεπορτάζ του. Άλλοι λένε ότι παίζουν και οι δύο πολλοί σημαντικά παιχνίδια για το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πάντως η ΑΕΚ πέρυσι κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική τον ΠΑΟ αλλά μετά @@.
Μία και μοναδική είναι η φορά ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Αυτή ήταν την περίοδο 1991/92, όταν οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον «δικέφαλο» στο Καραϊσκάκη. Στο συγκεκριμένο ματς οι γηπεδούχοι φρόντισαν να αιφνιδιάσουν την Ένωση και με λενα γκολ του Τσιαντάκη στο 3' και άλλα τρία του Προτασόφ (18', 32', 33') βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα, πετυχαίνονται δύο τέρματα, με τους Σαβέφσκι στο 41' και Δημητριάδη στο 61' Το παιχνίδι αυτό οι «κιτρινόμαυροι» θέλησαν να το σβήσουν γρήγορα από την μνήμη τους και το πέτυχαν με τον ιδανικότερο τρόπο. Λίγους μήνες αργότερα πανηγυρίζουν το πρώτο από τα τρία σερί πρωταθλήματα της δεκαετίας του '90 και το δεύτερο μέσα σε τρεις περιόδους(πηγη:http://www.aek365.gr/index.php).
Κάποια εξώφυλλά κάνουν λόγο για αναβολλή πόσο θα το ήθελαν για να παίξει ο γκαλέτι και ο αβραάμ! Ε όχι να γίνει κανονικά αφού δεν μπορούν να το οργανώσουν ώστε να μην τυχαίνει να γίνονται να γίνει κανονικά.
Ο ΟΣΦΠ έχει άνοιγκα 63 εκατομμυρια ευρώ. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν αυτό το άνοιγμα ήταν στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα είχαν βγει όλοι οι αεκάρες και θα έχοναν και έχοναν χωρίς τελειωμό. Ενώ τώρα για τον ΟΣΦΠ. Ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε.

No comments: