Thursday, January 18, 2007

Σήμερα στο τρένο είδα μία σκηνή που μάλλον έπρεπε να εξελίσεται σε κάποιο κομμωτήριο στο κολωνάκι. Μου θύμισε αρκετά τα σκετς των διαπλεκόμενων και τον Λαζόπουλο όταν έκανε την μεγάλη κυρία. Αλλά κάτι έγινε και είχε τηλεμεταφερθεί στο βαγόνι ενός συρμού του ΗΣΑΠ ή το ανάποδο βρισκόμουν εγώ στο κομμωτήριο και δεν το είχα καταλάβει.Λοιπόν τρεις κυρίες μεγάλης ηλικίας μεταξύ 70 και 75 (με τις ηλικίες είχα πάντα πρόβλημα να τις προσδιορίσω) αλλά πολύ καλά -πως να το πω- διατηρημένες,με πολύ προσεγμένο ντύσιμο και μια νότα casual μπήκαν στο τρένο στην ομόνοια γεμάτες τσάντες με ψώνια όχι από καλά καταστήματα,μάλλον τίποτα σε κουρτίνες έμοιαζαν οι τσάντες ή γενικά υφάσματα. Επειδή μίλαγα και εγώ τότε με τον β. δεν πρόσεχα τι έλεγαν αλλά όταν κατέβηκε για να περάσει η ώρα κρυφάκουσα τι έλεγαν οι κυρίες. Σε κάποια στιγμή λοιπόν άκουσα να λένε για club εκαλης, για μαθήματα γίογκα,για τζάκια που τα ανάβουμε και απλά καθόμαστε. Κάποια στιγμή παύση , μεγάλη παύση, πολύ μεγάλη παύση,αφού νόμιζα ότι με κατάλαβαν και επίτηδες δεν μίλαγαν, οπότε λέει μία:
Την τ. την πήρατε κανένα τηλέφωνο;
Όχι καλέ,αποκρίθηκαν οι άλλες δύο, γιατί να την πάρουμε να την χρεώνουμε;
Έλα μωρέ απαντάει έχει ανάγκη η τ. ,μετά περάσαμε στην επαγγελματική απασχόληση μάλλον του αντρα της τ.,τι ανάγκη εχει η τ. 4 έσφαξε ο άντρας της!!!!!ορίστε;;;
Εκεί κάπου άρχισα να ανησυχώ που κρυφάκουγα γιατί νόμιζα οτι κινδυνεύει η ζωή μου,στην αρχή κατάλαβα οτι είναι κάτι σε χειρουργός αλλά μετά άρχισαν να λένε κάτι οτι δούλευε 24ωρα ότι έχει blanc’n’denker εκεί κόλλησα άλλα δεν κόλλησα τόσο ώστε να χάσω την στάση μου. Έχει πολύ πλάκα να κρυφακούς στο τρένο αρκεί να μην κινδυνεύει η ζωή σου. *Μετά απο την μεγάλη πίεση του αναγνωστικού κοινού(της 3parties a day).

3 comments:

3 parties a day said...

Ο δολοφόνος με το black 'n' decker, λοιπόν...
Είδες τι κάνει η πίεση; :)

maxim glendower said...

βασικά το είχα έτοιμο και αυτό και τα επόμενα εφτά ποστς. απλά δεν τα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Rodia said...

A-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ ! ! ! ! !

..που το κάνει και άλλος, εννοώ..
Κρυφάκουγα συστηματικά και μάλιστα είχα κι ένα μπλοκάκι και κρατούσα σημειώσεις, μη μου ξεφύγει τπτ
Κάπως έτσι ξεκινα κάποιος να γράφει ξέρεις... Κι εσύ γράφεις πολύ γλαφυρά, τρέχει το πληκτρολόγιο λέμε!

:-)