Saturday, November 07, 2009

Δίκροκο

Γύρισα από άλλον αγώνα αυτή την φορά. Το είχα υποσχεθεί στον φίλου μου ότι θα πάμε. Έτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είχα κανονίσει να πάω να είναι η είσοδος ελεύθερη. Αυτό έγινε με πρωτοβουλία της διοίκησης για να γιορτάσει το γεγονός ότι μαζεύτηκαν τα χρήματα που ήταν απαραίτητα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ξένοι παίκτες της ομάδας. Τα λεφτά συγκεντρώθηκαν με την βοήθεια του κόσμου που κατέθεσαν σε λογαριασμό που δημιουργήθηκε γιαυτό το σκοπό. Ο απλός φίλαθλος κόσμος, το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο πρώην πρόεδρος πρόσφεραν ο καθένας ότι μπορούσε. Το κλειστό του Ελληνικού είναι πραγματικά πολύ όμορφο αν και λίγο μακρυά για μένα. Η ομάδα έχασε βέβαια αλλά ελπίζω ότι θα αρχίσει να πηγαίνει καλύτερα. Με έδειξε κιόλας στην τηλεόραση. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν εκτελούσαμε βολές, πάνω από τον αριστερό ώμο του παίκτη που εκτελούσε , ένα κίτρινο πράγμα με αφάνα εγώ ήμουν.
Τρία σημεία που θα ήθελα να σταθώ. Πρώτον, στο τέλος της τρίτης περιόδου ο manager της ΑΕΚ Στοκχόλμης βραβεύτηκε από τον Βασίλη Δημητριάδη , δεύτερον ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας στην προσπάθειά του να τρέξει στον αιφνιδιασμό έπεσε πάνω στον προπονητή του που ήταν διαρκώς ένα βήμα στο μέσα στο γήπεδο και τρίτον ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για να σκουπίζει το παρκέ μπήκε σε ανύποπτο χρόνο στο γήπεδο για να κάνει την δουλειά του και πέρασε ανάμεσα από τους παίκτες που συνέχιζαν να παίζουν...
Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. 9716 ψυχές, που λένε και στα δυστυχήματα. Τελικό σκορ 2-2 αποτέλεσμα που μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες να συνεχίσει η ομάδα στο ευρωπαϊκό όνειρο. Αρνητικά: γύρω στα δέκα άτομα έβριζαν το προπονητή στο 1-2. Το υπόλοιπο γήπεδο τους αποδοκίμασε. Στο 2-2 δεν πανηγύρισαν καν και κάποιοι από αυτούς τράβαγαν και τα μαλλιά τους. Είναι ωραίο να θέλεις την ήττα της ομάδας σου για να μπορείς πιο εύκολα να βρίζεις τον "προδότη" προπονητή ε;
Θετικά: η ομάδα στο τέλος χειροκροτήθηκε όπως της άξιζε για την προσπάθεια. Οι βαθμοί που συγκέντρωσε μέχρι τώρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ίσοι με τους βαθμούς της χρονιάς που θα διαγραφεί. ( Βαριέμαι να το εξηγήσω). Μπορεί να βελτιώσει λίγο την θέση της δηλαδή η ομάδα για του χρόνου.
Χθες είχε αφιέρωμα στη ομάδα σε τηλεοπτικό σταθμό. Η συγκίνηση μεγάλη. Μακάρι να δούμε σύντομα σκηνές χαράς και από τα τρέχοντα έτη.

No comments: