Thursday, May 26, 2011

Δεν φταίω εγώ!

Χθες ήρθαν δύο ορεξάτοι. Εντάξει το ξέρω πως ο κόσμος γενικά δεν έχει χρήματα. Αλλά δεν τους μπορώ όταν μου κάνουν παράπονα για τις τιμές. Δεν το μπορώ δεν το αντέχω αυτό! Μετά λένε μόνοι τους βέβαια τι στα λέμε σε εσένα εσύ υπάλληλος είσαι. Υπάρχουν και ψάρια ρε γαμώτο που δεν είναι ακριβά αντικειμενικά. Μην τα σνομπάρετε και λέτε πως είναι για τις γάτες! Άσχημος είναι ο γαύρος; Άσχημο είναι το τονάκι; Άσε που έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που είχαμε δραχμές. Ξέρω πόσα είναι τα 7,99 ευρώ αλλά ο πληθωρισμός τρέχει 10 χρόνια τώρα. Ναι το ξέρω πως παράλληλα δεν έχουν ανέβει και οι μισθοί αλλά δεν μπορώ την γκρίνια. Είμαι που είμαι γκρινιάρης από μόνος μου. Μην μου γκρινιάζετε και εσείς παρακαλώ!

Sunday, May 22, 2011

Επανήλθε

Ε ναι λοιπόν σε ξαναείδα. Μου έφτιαξες και καφέ και ήσουν ευδιάθετη. Κάτσαμε και αγκαλιά. Κυριακή ήταν. Να ξέρεις.

Saturday, May 21, 2011

Πάει το σερί

Σήμερα μετά από τόσες συνεχόμενες μέρες δεν σε είδα στον ύπνο μου. Τα προηγούμενα δεν τα θυμάμαι να τα γράψω. Πάντως σε έβλεπα κάθε φορά που κοιμόμουν. Ακόμη και αν ξυπνούσα μέσα στην νύχτα και με έπαιρνα ξανά ο ύπνος σε ξαναέβλεπα. Καλημέρα.

Friday, May 20, 2011

Είμαι!

Πριν από λίγο έμαθα πως απόλυσαν μια κοπέλα στην δουλειά. Δύσκολα τα πράγματα και ανησυχώ λίγο. Όλο δυσάρεστα ακούω τελευταία. Όλοι μας βέβαια. Ελπίζω ακόμη εγώ. Είμαι ηλίθιος;

Monday, May 09, 2011

Πιθανότητες

Ε ναι έχω άδεια. Είμαι κουρασμένος. Θα ξεκουραστώ. Μπορεί και να διαβάσω. Θα δούμε. Όλα είναι πιθανά!

Wednesday, May 04, 2011

Συνέχεια

Οι μέρες μέχρι σήμερα στην δουλειά έχουν περάσει σχεδόν ευχάριστα. Ελπίζω και στις επόμενες να συμβεί το ίδιο. Έχουμε και προσφορά την Παρασκευή. Σας το λέω από τώρα εμπιστευτικά!

Tuesday, May 03, 2011

Θανάσης Βέγγος

Σήμερα νομίζω πως όλοι νιώσαμε σαν να χάσαμε το παππού μας. Έναν παππού που ενώ είχε περάσει πολλά πάντα έκανε εμάς τα εγγόνια του να γελάμε. Να κλαίμε από τα γέλια. Έφυγε ένας άνθρωπος που οι λέξεις τίμιος , ηθικός , αξιοπρεπής , περήφανος, ευγενικός , αγαπητός, ειλικρινής είναι πολύ λίγες για να αποδώσουν ακριβώς αυτό που είναι. Κύριε Θανάση , παππού όλης της Ελλάδος σας ευχαριστούμε.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να γίνουμε αυτό που φώναζε πάντα ο Θανάσης μας... καλοί άνθρωποι

Ερωτηματολόγιο

Σήμερα μας ζητήθηκε στην δουλειά να συμπληρώσουμε ένα ερωτηματολόγιο. Ξεκινάει το ερωτηματολόγιο και λέει ότι όπως η εταιρεία ακούει τους πελάτες και τους καταναλωτές έτσι θα ήθελε να συμβουλεύεται και τους εργαζόμενους. Τα έχω πει. Πρώτη φορά η εταιρεία μας ρωτάει πως νιώθουμε σαν εργαζόμενοι. Γιατί μας ρωτάει σε μια χρονική στιγμή που όλοι νιώθουν τυχεροί μόνο και μόνο που είναι εργαζόμενοι;

Monday, May 02, 2011

Μια ωραία ατμόσφαιρα

Ήταν μια ευχάριστη μέρα στην δουλειά η σημερινή. Οι περισσότεροι ήταν ευδιάθετοι. Αυτό μας κάνει και εμάς ευδιάθετους ακομή και αν δεν είμαστε. Το απογεύμα θα δούμε. Το βράδυ θα δούμε.