Tuesday, November 13, 2007

Match Point

Σημείωση: όποιος έχει δει το match point του Woody Allen θα καταλάβει όποιος δεν το έχει δει και έχει σκοπό να το δει καλύτερα να μην διαβάσει τα μικρά γράμματα!
Δεν χρειάζεται να είσαι σπουδαίος αρκεί απλά από όλα τα κλοπιμαία της ληστείας μετά φόνου (μάλλον φόνου μετά ληστείας) της γειτόνισσας της ερωμένης σου, έχοντας σκοτώσει πρώτα την ίδια, να βρει ένας σεσημασμένος ναρκωμανής για μικροκλοπές το δακτυλίδι που τελικά ήταν το μόνο που δεν έπεσε στο ποτάμι που πήγες να τα ξεφορτωθείς , για να πιάσει τελικά το σχέδιό σου, που σαν σκοπό είχε να φανεί για ληστεία με κίνητρο τα χρήματα για την εξασφάλιση της δόσης του και να κατηγορηθεί εκείνος για την διπλή δολοφονία και όχι εσύ που είχες για κίνητρο να φύγει από την μέση η έγκυος ερωμένη σου για να μπορέσεις να ζήσεις με την έγκυο πλούσια γυναίκα σου.

3 comments:

χ@χΛιΔάΚι said...

Ετυχε και το είδα την περασμένη Παρασκευή....πολύ καλή.
Τελικά στην ζωή μετράει να δουλεύεις σκληρά (hardworking), όπως είπε και ο πρωταγωνιστής, αλλά παίζει και μεγάλο ρόλο η τύχη. Για μένα το ζουμί της ταινίας είναι αυτό.
Έτσι την σκαπούλαρε και ο πρωταγωνιστής

Καλή σου μέρα Maxim

maxim glendower said...

Δεν μου άρεσε που την γλίτωσε στο τέλος για να πω την αλήθεια. Ήταν πολύ προκλητικό. Ωραία ταινία όντως.
Καλή μερα χ@χλιδάκι

αν ακούς said...

ναι κι εμένα μου την "εδωσε" λιγο που τη γλίτωσε αλλα τωρα που το σκέφτομαι, σωστα το εκανε έτσι ο woody, γιατι περασαν 2 χρόνια που την είδα και το ότι τελείωσε έτσι ήταν και το δυνατό σημείο της ταινίας.