Thursday, April 26, 2007

Μαύρο ζιβάγκο


30 Απριλίου: Η Σοβιετική Ένωση παραδέχτηκε σήμερα ότι συνέβη ένα σοβαρότατο ατύχημα, τέσσερις μέρες νωρίτερα , σ’ένα εργοστάσιο παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στην πόλη Τσέρνομπιλ της Ουκρανίας.



ΜΑΙΟΣ ΤΟΥ 1986

Το Μάιο του 1986 συνέβη κάποιο μεγάλο πυρινικό ατύχημα στο ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ της Ρωσσίας.
Οι προσπάθειες του μπαμπά και της μαμάς ήταν αρκετά μεγάλες για να σε προφυλάξουν από την Ραδιενέργεια.
Όσον αφορά την διατροφή σου και των αδελφών σου, αποθηκεύθηκαν αρκετά τρόφιμα που είχαν προσβληθεί από την ραδιενέργεια και ιδιαίτερα το γάλα που αγαπούσες πάρα πολύ.Ελπίζω αυτές οι σημειώσεις να σου είναι αχρείαστες και να υπάρχουμε όλοι για να σου πούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΜΠΑΜΠΑΣ- ΜΑΜΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΙΜ


Στις 26 Απριλίου έγινε το ατύχημα,η Σοβιετική Ένωση το παραδέχτηκε στις 30 και στην Ελλάδα το νέο έφτασε Μάιο. Οι σημειώσεις είναι δακτυλογραφημένες σε γραφομηχανή και είναι κρίμα που δεν μπορώ να το γράψω με τα πνεύματα και τον τονισμό της εποχής

2 comments:

Aerlyn0204 said...

Μου αρεσε πολυ αυτο το γεγονος απο οταν το ειχα πρωτοακουσει...Τωρα που το διαβαζω κιολας ειναι πολυ συγκινητικο...Ευχαριστουμε που το μοιραζεσαι μαζι μας :)

maxim glendower said...

καλώς όρισες στο μέγαρο μαξίμου. ήταν πολύ thoughtfull είναι η αλήθεια. αν είχε γίνει κάτι χειρότερο από αυτό που έγινε θα ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο